DINSDAG 9 APRIL

Lunch & Learn

Er zijn twee dingen zeker in het leven van een ondernemer. Eten en leren.
Als je niet goed eet, val je om en als je niets leert, dan kom je niet verder. Met de Lunch & Learn combineren we deze twee.

Tijdens een lunchbijeenkomst praten experts je bij over actuele thema’s die impact hebben op de dagelijkse bedrijfsvoering. Na de lunch kun je met een gevulde maag en de juiste kennis weer op pad.

 

Energietransitie voor je onderneming

Heb je interesse in verdienen aan duurzaamheid?

Netwerk Energieneutraal verbindt ondernemers, organisaties en inwoners in de ambitie Noordoostpolder energieneutraal te maken. Dit met als moto Van-voor-door de polder. Door te denken en te doen en het verzilveren van kansen. Één van de projecten is energiebesparing voor bedrijven. Dit project is opgepakt door de Energieke Regio.

Energieke Regio helpt bedrijven met het verduurzamen van hun gebouwen. Veel eigenaren en huurders van zakelijk- en maatschappelijk vastgoed weten niet waar te beginnen. De onbekendheid met de financiële voordelen van verduurzaming is zelfs groot. Energieke Regio geeft je een aantal voorbeelden van bedrijven welke zij hebben begeleid.


NIEUW: Informatieplicht Erkende Maatregelen energiebesparing (EML) – vóór 1 juli 2019

Alle organisatie die vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas per jaar verbruiken, zijn verplicht gesteld om energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder door te voeren. De Erkende Maatregelen moeten worden geregistreerd en gemeld bij de Rijksdienst voor Ondernemingen (RVO). Organisaties hebben hier tot uiterlijk 1 juli 2019 de tijd voor! Laat je tijdens deze Lunch & Learn voorlichten over wat je moet en wat je niet hoeft. En óók over de kansen die EML biedt!

 

Locatie

Bij Ons in de Wellerwaard

Friesepad 4a, Emmeloord

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk.

Lunch&Learn

Programma

12.00 – 12.15 uur

Ontvangst

 

12.15 – 13.15 uur

Lunch & Learn

 

13.15 – 13.30 uur

Afsluiting