VRIJDAG 5 APRIL

Business Voice Noordoostpolder

Ben je geïnteresseerd in een sterk verhaal over innovatief ondernemerschap? En benieuwd naar ambitieuze plannen en goede ideeën van collega-ondernemers? Kom dan naar de Business Voice Noordoostpolder. Je slaat drie vliegen in één klap: een goed ontbijt, inspirerende sprekers én een leuke show: voor welke pitch draaien de stoelen om?


Hoe werkt het?

De Business Voice is afgeleid van het populaire tv-programma The Voice of Holland. In 2018 vond de eerste succesvolle editie in Noordoostpolder plaats. Het concept is sterk: Lokale (startende) ondernemers presenteren hun bedrijfsplan of groeiambitie voor een panel van gedreven coaches. In een pitch van 3 minuten zet een kandidaat een goed verhaal neer over de ambitie van zijn of haar bedrijf en wat er nodig is om dit doel te bereiken. Is een coach getriggerd? Dan draait de stoel en wordt er een match gemaakt. Draaien er meer coaches? Dan mag de kandidaat kiezen met wie hij of zij een coachingtraject aangaat.

Meld je aan!

Meld je direct aan als bezoeker en ervaar zelf de Business Voice Noordoostpolder.
Loop jij zelf rond met plannen en ambities voor je bedrijf? Je kunt je nog aanmelden als kandidaat voor de Business Voice. Deelname levert concreet resultaat op!

Stuur een e-mail met je contactgegevens naar ondernemen@noordoostpolder.nl en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Locatie

Theater ‘t Voorhuys

De Deel 20, Emmeloord

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk.

Start

Programma

07.15 – 07:45 uur

Ontvangst met ontbijtbuffet

07.45 – 08.00 uur

Welkomswoord

08.00 – 08.20 uur

Trouwen met Succes door Walter Vermeer

08.20 – 09.15 uur

Pitches & matches Business Voice

09.15 – 09.30 uur

Afsluiting