DONDERDAG 11 APRIL

Running Business Event Noordoostpolder

De ondernemersvereniging BAN en gemeente Noordoostpolder nodigen je uit voor het Running Business Event op donderdagavond 11 april. De avond wordt georganiseerd voor heel ondernemend Noordoostpolder.

 

Te gast bij 3 bedrijven

Het Running Business Event is een bijzondere manier om in korte tijd 3 fantastische bedrijven te kunnen bekijken. Dit jaar stellen drie bedrijven, gevestigd in het winkelcentrum, hun deuren open voor belangstellende collega-ondernemers; Schirm Herenkleding, Witgoed specialist De Munnik en See & Listen.

In groepen worden presentaties van elk ongeveer een half uur bijgewoond bij de verschillende bedrijven die zich op loopafstand van elkaar bevinden.

LET OP! De beschikbare plaatsen zijn beperkt dus geef je snel op!

 

Georganiseerd door de ondernemersvereniging BAN

De avond wordt georganiseerd door de ondernemersvereniging BAN in samenwerking met de gemeente. Het event wordt je aangeboden en is voor alle ondernemers in de Noordoostpolder toegankelijk.

De activiteiten van de ondernemersvereniging zijn gericht op het bevorderen van de bedrijvigheid in Noordoostpolder. BAN komt op voor belangen van ondernemers en zijn daarvoor continu in gesprek met gemeente, provincie en andere instanties en samenwerkingspartners. Denk hierbij aan de voorbereiding van nieuw beleid of bestemmingsplannen, maar ook aan regionale ontwikkelingen zoals de uitbreiding van Lelystad Airport en de Maritieme Servicehaven bij Urk.

We heten je van harte welkom om deze avond een kijkje in de keuken te nemen bij de verschillende bedrijven, nieuwe contacten op te doen en bestaande relaties te verstevigen!

Locatie

Schirm Herenkleding

Lange Nering 78, Emmeloord

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk.